Site içi Arama
Ara
12.04.2018

Gümrük Müşavirliği Eğitimi

Gümrük Müşavirliği Eğitimi-Yoğun Talep üzerine 3. dönem kayıtlarımız başlamıştır.
Yoğun Talep üzerine 3. dönem Gümrük Müşavirliği Eğitimi  kayıtlarımız başlamıştır. Eğitimimizde Gümrük Tarife kısmına 50 saat yer verilmiştir. Temel olarak verilen eğitimlerde Gümrük Tarifesi eğitimlerine kısa süre verilmesi ve kursiyerlerimizin bu noktada özellikle sıkıntı yaşadığını gözlemlememiz ve Sınavda başarıyı belirleyen bir bölüm olduğu için ağırlık verilme ihtiyacı doğurmuştur. 180 saatlik eğitimimizin içeriğinde detaylı sair mevzuat ile desteklenmesi kursiyerlerimizin başarısına katkı sağlayacaktır. 

Gümrük Eğitimi'nin yanı sıra Dünya Hafıza şampiyonları eşliğinde Hafıza Tekniği ve Hızlı okuma eğitimlerimiz , özellikle yoğun mevzuatın kolay anlaşılabilir olması ve akılda kalıcılığı arttırması adına programımıza eklenmiştir. Kursiyerlerimizden aldığımız tepkiler özellikle bambaşka bakış açısıyla ders çalışma şeklimizi değiştireceğiz şeklinde gerçekleşmektedir. Tarife ve Gümrük Mevzuatı'nın akılda kalıcılığı Hafıza Teknikleri ve Hızlı okuma eğitimlerimiz ile sağlanmaktadır.

Sadece Eğitim döneminde değil sınava kadar kursiyerlerimizin yanında olduğunu ifade etmek durumundayız. Özellikle kursiyerlerimizin başarısı için hazırladığımız Online Test Portalı ile haftanın 7 günü kursiyerlerimiz interaktif bir  ortamda ders çalışabilmektedir. Yapılan testlerde hızlı bir şekilde durum değerlendirmesi yapabilmekte ve eksik olduğu konuları tespit ederek bu konulara yoğunlaşma imkanı bulabilmektedir.


7/24 İletişim Hattı