Site içi Arama
Ara
01.11.2017

2017 Gümrük Müşavirliği ve Gümrük Müşavir Yardımcılığı Sınav Sonuçlarına İtiraz Hakkında

2017 Gümrük Müşavirliği ve Gümrük Müşavir Yardımcılığı Sınav Sonuçlarına İtiraz Hakkında

SINAV İTİRAZLARI

- Adaylar; sınav sorularına ve uygulamasına ilişkin itirazlarını, soru ve cevap anahtarlarının odsgm.meb.gov.tr ve www.gtb.gov.tr internet adreslerinden yayımlanmasından itibaren en geç 5 (beş) iş günü içerisinde, sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını ise, sonuçların ilan edildiği tarihten itibaren 10 (on) takvim günü içerisinde GGM’ye yapacaklardır. GGM bu itirazları ÖDSGM’ ye gönderecektir. ÖDSGM bu itirazları 10 (on) gün içerisinde inceleyip sonuçlandırarak GGM’ye bildirecektir. ÖDSGM’ye gelen evrak kayıt tarihi geçerli olacaktır.

 - İtirazlara yönelik tüm sonuçlar adaylara GGM tarafından bildirilecektir.

- Adaylar, itiraz başvurularını MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, “Kurumsal Tahsilat Programı” aracılığı ile 20 TL (Yirmi Türk Lirası KDV Dâhil) itiraz ücreti yatırarak alınan banka dekontu/ATM fişi ve sınav adının yazılı olduğu dilekçe ile yapacaklardır.

- Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile adayın T. C. kimlik numarası, imza, adres ve dekontu olmayan dilekçeler ile belgegeçer (faks) ile yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

- Başvurusu ya da sınavı geçersiz sayılan, sınava girmeyen, sınava alınmayan ya da sınavdan çıkarılan adayların/kurumların bu konuyla ilgili itiraz başvuruları dikkate alınmaz.

Adayların en geç 10.11.2017 tarihine kadar itiraz başvurularını yapmaları gerekmektedir.

7/24 İletişim Hattı